Baner

Video premijera Simpozija Ambasadora: Što znači biti DJ u Hrvatskoj?

Srijeda, 14 Travanj 2021

U nedjelju, 18. travnja Nagrada Ambasador će na svom Youtube kanalu od 20h premijerno prikazati snimku drugog panela sa nedavno održanog Simpozija Ambasadora.


U Centru Gervais (Opatija) moderator panela "Što znači biti DJ u Hrvatskoj" bio je Marcel de Privitellio (UFO Beats, KBS, Liminal). Gosti predavači bili su pioniri scene Petar Dundov i Virgin Helena, te riječke snage Ana Antonova i Vojko Mecena.Tema je bila vrlo interesantna jer se u njoj govorilo o slijedećem: Osvrt na pionire i nova, upcoming imena: razlike, sličnosti, suradnje, tko su oni, što je značilo biti DJ 90-ih, a što danas; stilovi i generalni pregled žanrova naših DJ-eva, gdje dominiraju i kako se prilagođavaju publici i trendovima; financijski aspekt, i birokratski tretman Dj-a kao glazbenika u Hr i regiji; usporedbe sa svijetom, regijom; što za domaće znači jačanje festivalske industrije; AI kao DJ, budućnost!

Premijera za članove Facebooka je u ponedjeljak u 21h na Top DJ Room stranici, a isto tako će se moći gledati i na kanalima partnera:

Forestland
Pozitivan Ritam
Klubska Scena
Nagrada Ambasador
I Love Minimal Techno
Petar Dundov
Virgin Helena
Vojko Mecena
Virgin Helena

Youtube premijeru možete u nedjelju pogledati na linku u nastavku...

Video premijera Simpozija Ambasadora: Što znači biti DJ u Hrvatskoj?