Skip to main content
  • 8.07.2016.

Adam Beyerova techno posveta 20. godišnjici Drumcodea!

Kreneš li neuronski lutati techno label institucijama neće dugo potrajati prije no što se vagon misli zaustavi na Drumcodeu koji već puna dva desetljeća u rukama nosi friški mladoženja Adam Beyer.

 
Posveta dolazi u formi nastavka već proslavljene serije A-Sides, ali sada se manifestira kao Vol.5. a u zvučnom ga službeno možeš očekivati u prvom danu kolovoza s simboličnom dvadesetkom traka koja korelira s dvadesetogodišnjim operiranjem. Kao intro si svakako uhvatiti Beyerovu novu suradnju s Markom Reeveom "Nine Of You".

 

 
Dva desetljeća kontinuiranog uspjeha i rasta, odražavanje integriteta glazbenog izdavaštva i nejenjavanja strasti za nešto što si započeo kao klinac rijetkost je doba hiperprodukcije, no dobre stvari uvijek nađu način da se održe i prerežu kroz masu noviteta zanimljivih samo poradi svoje inherentne osobine novosti.
 
Adam svake godine dobije toliko glazbe da bi bilo nemoguće izdati svaku divnu traku koja pronađe svoj put do njega. No sati slušanja, oko čvrsto usmjereno na potragu za svježom kvalitetom kao i skidanje kape već ustoličenima u elektroničkim kuloarima rezultiralo je fenomenalnom kompilacijom koja prikazuje sve facete Drumcodovoga pogleda na techno kulturu – jednako funkcionalnoga za iskusna stopala na podiju i kao materijal za inspiriranje novih istraživanja.

 
Predvođena techno funk zvukom trake "Nine Of You" kompilacija se dalje razmotava u zvuke umjetnika poput Alana Fitzpatricka, Dustina Zahna, Barta Skilsa, Pleasurekrafta, Luce Agnellia, Jaya Lumena, Kaiserdiscoa i Gary Becka. Bogata venska krv svježih talenata pumpa kroz debitiranje novog DJ-a i producenta u usponu Boxie koji stiže svježe s predstavljanja svijetu s warm upa londonskog Junction 2 festivala, a s nama u sonornom plešu i novaci kao što su Enrico Sangiuliano, Juan Sanchez, Ian O’Donovan i Timmo, dok s sjeverno-američkog kontinenta stižu The Junkies i Layton Giordani. Pa na najavu ušnih sladostrašća koja te čekaju početkom kolovoza virni niže u njihovu tekstualnu Tracklist obliku i osjetit se sasvim slobodnim prosurfati službenim web manifestacijama jednog od najuspješnijih globalnih labela. Oni koji su sasvim svoji i koji ne odustaju su ujedno i oni koji naposljetku promijene pravila igre.
 
Tracklist:
 
01. Enrico Sangiuliano vs Hertz – Start Of Madness
02. Luca Agnelli – Phoenix
03. Tiger Stripes – A Feeling
04. Jay Lumen – Horizon
05. Alan Fitzpatrick – Terra Firma
06. Secret Cinema & Egbert – Maximaal
07. Juan Sanchez – Din
08. Pleasurekraft – Dopefiend
09. Adam Beyer & Mark Reeve – Nine Of You
10. Bart Skils – Voodoo Child
11. Kasierdisco – Bonkers
12. Kevin de Vries – Eternity
13. Layton Giordani – Rivington
14. Dustin Zahn – Miss You [Truncate Remix]
15. Ian O’Donovan – Crucible
16. The Junkies – Masters Of Nothing
17. Alan Fitzpatrick & Gary Beck – Sky Jacket
18. Timmo – With You
19. Boxia – Revolution
20. Marco Bailey – She Is A Player

 
A gdje ćeš ti moći uhvatiti ovog zaposlenog cara techno labela? Ni više ni manje nego na Sonusu koji će tresti pijesak Zrća od 21. do 25. kolovoza. Adam raspakirava aparaturu sa svojom osobnom Evom kojoj je nedavno stavio prsten – Idom Engberg. Pa ne spava li ti festivalka već sigurno u džepu, a koža bridi za ljetnim pročišćenjima pod otvorenim nebom na Jadranskoj obali, skokni na Cro Tickets po svoje još uvijek totalno super povoljne upade. Enjoy!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2