Baner

After je bolji od partija, zar ne?

Srijeda, 26 Travanj 2017

Za one koji nedjeljna jutra provode u plesu i opuštanju, Fabian Jakopetz donosi izbor TOP 5 After party traka koje su ga impresionirale u ovom mjesecu.


01. Cortex Thrill - Utopia (original mix)
LABEL: Bonzai Progressive

Prije svega htio bih poželjeti dobrodošlicu, odnosno welcome back HR Trance pionirima i producentima jer su imali dugogodišnju pauzu. Bitno je napomenuti da su bili zaslužni za razvitak Trance scene 90ih te su za istu isproducirali nekoliko klasika koji se i dan danas smatraju “old but gold” materijalima. Nakon nezaboravnog live acta na ovogodišnjem rođendanu Astralis institucije, Cortex Thrill se vraća na legendarni Bonzai Progressive sa novim singlom u svom prepoznatljivom stilu. Vrlo specifične harme, low tempo i kombinacija raznih syntheva, perkusija i atmosferičnih zvukova stvaraju ovu nevjerojatnu Progressive House temu koja će raditi dobro na svakom After Party flooru. Ako ste ljubitelj mekših i emotivnih kompozicija, onda je ovo svakako za Vaše uši...02. Franck Roger feat Mandel Turner - Walking Papers (original mix)
LABEL: Home Invasion

Još jedan Francuz i još jedan masterpiece. Ne čudi da nakon 20 godina na sceni ovaj čovjek stvara ovakve specifične uratke. Osjete se Chicago House korijeni koji su izraženi kroz zarazne vokale koje prate “spooky” i “funky” synth linije. Svakako vrlo brzo stvar ulazi u uho, provjerite sami...
03. Joeski - Kalimba (original mix)
LABEL: Kittball Records

Brooklynski producent Joeski se vraća na Kittball Records na kojem je već i prije izdavao, no ovaj put uz ovo apsolutno remek djelo. Ovo je za sve ljude koji vole melodične i emotivne kompozicije, skladbe prepune ugodnih harmi i atmosferičnih zvukova. Svaka riječ je po meni dalje suvišna.04. Made By Pete & Hilton Caswell ft. Jem Cooke - Remember (Original Mix)
LABEL: MadTech Records

Ova stvar će dotaknuti srca svih onih koji vole vokalne skladbe ukomponirane u jedan dance, odnosno klupski uradak. Nježni synth line savršeno prati drum sekciju koja stvara suptilnu klupsku atmosferu. Ovakvi uratci uvijek rade kada su ljudi već jako umorni. Ugodno uhu, ugodno za čagu, a ugodno i za zibanje.05. Piemont - Elastic (original mix)
LABEL: Definition Music

Njemački duo Piemont se ponovno vraća! Zadnjih 10ak godina su imali veliki doprinos za House scenu pa tako nastavljaju istim tonom dalje i u ovom uratku. Klasičan House groove radi odlično na svakom flooru pa tako će raditi i ova traka. Drum sekcija, percussion i hi hat sekcija su solidno posloženi i stvaraju dance atmosferu. Na breaku se stvori harma i tema trake koja iza dropa daje moćan dojam floor killera. Nešto što će proći na svakom afteru.


Svakako obratite pažnju i na Fabin odabir Top 5 after party traka iz ožujka!

After je bolji od partija, zar ne?