Skip to main content
  • Apparat

Album baziran na Tolstoju!

Krieg und Frieden, odnosno Rat i mir, naziv je novog, sedmog albuma njemačkog producenta Apparat. Album je baziran na kazališnoj produkciji poznatog Tolstojevog romana, u režiji Sebastiana Hartmanna.

Piše: 

Naslovna foto

Apparat

Hartman je tražio Apparata, pravim imenom Sascha Ring, da pridonese projektu u organizaciji njemačkog festivala umjetnosti Ruhrfestspiele u Recklinghausenu. On je to naravno prihvatio, a potom je proveo mjesec dana u napuštenoj zgradi tvornice, vježbajući s trideseteročlanim ansamblom.
{youtube}fJn9xZE-YRE{/youtube}

Apparatovi stalni suradnici njegovog live banda, Philipp Timm i Christoph Hartmann, također sudjeluju u produkciji. Iako nije imao namjenu da tu muziku pretoči i u pravo izdanje, trojac je sjeo u studio i prilagodio ga ka pravom albumu.

Krieg und Frieden

Apparatovo posljednje LP izdanje bilo je The Devil's Walk iz 2011. godine, koje je izašlo za Mute, etiketu Daniela Millera za koju će izaći i Krieg und Frieden, a za kojeg je Apparat napisao kako je prvo izdanje koje ni u kojem trenutku nije zaboljelo, te da je puno imperfekcija jer ga je napravio čovjek. Dodaje kako je ploča čudna, bez puno beatova i s puno dronova.

Album će izaći 15. veljače, a stvar A Violent Sky s albuma možete i besplatno skinuti niže.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2