Skip to main content
  • 12.07.2016.

Arizen donosi future house prisjećanja!

Što imaju zajedničko Roki, stetoskopi, future house i prisjećanja? Jednoga Marka rođenog u gradu pod Marjanom.

 
S 23 orbite oko osobnog nam Sunca, uz alias Arizen koji natapa elektroničke noći, Marko studiozno luta i medicinskom literaturom i abrevijacija DJ ispred imena bi uskoro mogla dobiti i još jednu – dr. (nije Acula). Noćna dežurstva nisu mu strana, a jednaku upornost koja se primjenjuje na savladavanje anatomija noga što na podiju treseš, aplicirana na audiosferu, stvorila je već preko desetak traka. Samo 2016. je do sada donijela tri trake i tri remixa tj. barem je tako bilo sve do jučer, kada je rođena zigota jedne sasvim nove.

 
Imena koje vuče na reminiscencije i poštovanje prošlosti njenim prisjećanjem, traka "Remember" nastaje uz pomoć talijanskog efemerno protočnog producenta Dissolvea. Kao i s prethodnom trakom "Prostoria" Arizen je i dalje ostao vjeran ljubavnici future housea. Kada splitski majstor zvuka susretne suparnjaka u vizualnom nastaje i prekrasan video materijal koji u HD-u šeće prikazima Splita i Dalmacije, a iza vizualnog djela projekta stoji Petar Puljiz koji je prste upleo i u već poznati "Duke Dumont – I Got U (Split, Croatia version)" video s semimilijunskom pratnjom na Tubi.
 
Markova glazbena prisjećanja već imaju zacrtanu stelarnu putanju kako će se do kraja mjeseca zateći uploadan na nekoliko velikih future house kanala. Znaš kako to ide – Imaš li nešto vrijedno, uzmi megafon i šalji dalje. Želiš li si baš jako biti u ekipi koja će za pet godina govoriti: "Bio sa mu na nastupu kada je počinjao" – Marka u tom slučaju možeš uhvatiti i dan prije Ultre, 14. srpnja, u splitskom "Fabrique Pubu".
 
Pa upoznaj se s mladim gosdpodinom budućim doktorom future housea na hiper autocestama niže i enjoy! Prisjeti se uz "Remember" nečega od čega ti je srce tri puta veće (ne na onaj način da se tvoj kardiolog zabrine 😉 ).
 

 
Soundcloud:
 
Facebook:
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2