Skip to main content
  • alt
  • 7.10.2014.

Calvin Harris i fantastična postava novog albuma

Znate li tko je Adam Richard Wiles? Nama je mnogo poznatiji kao Calvin Harris. Ovaj škot čini se pretvara u zlato sve što dotakne i Forbes ga je u zadnje dvije godine stavio na prvo mjesto najplaćenijih DJ-a.

 
Calvin je vlasnik Fyl Eye Records labela i ujedno krajem listopada izbacuje svoj 4 studijski album Motion na koji smo čekali dvije godine od kada je izašao njegov prethodnik 18 Months. Zasigurno ste stvorili pokoju lijepu uspomenu uz "I Need Your Love", "Feel so Cose"  ili "Bounce".
 
Kako ga od puštanja albuma dijeli još samo nekoliko tjedana Calvin je objavio tracklistu i popis glazbenika s kojima je surađivao. Dosta društven momak, ovaj Harris samo je tri pjesme (Faith, Slow Acid i Summer) ostavio isključivo svojima dok je na ostalima uposlio i talente svojih kolega.

alt

 
Na albumu će se tako skućiti i Alesso, R3hab, Firebeatz i Ummet Ozcan. Ali zagrabio je i u indie, hip hop i pop stranu glazbenih valova i na suradnju pozvao i Tinashe, Ellie Goulding, Haima, Gwen Stefani i Big Seana. Uopće ne sumnjamo da će ov biti uzbudljivih nekoliko mjeseci za Calvina i da će se ovi hitovi u zametku neumorno vrtiti na nadolazećoj Stereosonic turneji i dobro sjesti onima koji vole malo više zaplivati u EDM dijelu glezbenih voda.
 
Popis svih traka možete pronaći ovdje: 
 
Faith
Under Control (w/ Alesso feat. Hurts)
Blame (feat. John Newman)
Love Now (feat. All About She)
Slow Acid
Outside (feat. Ellie Goulding)
It Was You (w/ Firebeatz)
Summer
Overdrive (w/ Ummet Ozcan)
Ecstacy (feat. Hurts)
Pray To God (feat. Haim)
Open Wide (feat. Big Sean)
Together (feat. Gwen Stefani)
Burnin (w/ R3hab)
Dollar Signs (feat. Tinashe)
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk