Skip to main content
  • chipi
  • 5.05.2012.

Chipi sastavio Groove box

Kroz novo izdanje Chipi je provukao moćnu bas liniju i napravio potpuno ugodan groove kojeg bi mogli slušati na plesnim podijima ovog ljeta.

Piše: 

Naslovna foto

Chipi

Postoje DJ-i koji puno pričaju, a malo rade, a postoje i oni koji puno rade na svojoj glazbi i nadograđuju se svaki dan. Jedan od takvih je definitivno Chipi iz Tuzle koji je i dosad svojim izdanjima privukao pažnju mnogih, između ostalog i Fedde Le Granda, no o tome koliko udjela u bosansko-hercegovačkoj elektro sceni ima Chipi već smo govorili ranije pa bolje da se vratimo biti.

Chipi je producirao novu stvar koja se zbog svog plutajućeg groovea s dobrom namjerom nosi naziv "Groove Box". Underground groove je uklopljen u plesne ritam dionice i isprepliće se s harmoničnom melodijom te stvara singl koji bi rado slušali dok budemo plesali negdje na plaži ovog ljeta. Poslušajte!

{soundcloud}https://soundcloud.com/celectronicsltdrecords/celtd024-chipi-groove-box{/soundcloud}

Chipijev "Groove Box" službeno izlazi 1. lipnja za njegov label C-electronics.
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2