Skip to main content
  • alt

D2 Records – novo izdanje genijalne nasumičnosti

Nije R2D2, nije mali simpatični robot koji komunicira neobično ekspresivnim zvukovima, već D2 Records koji u novu sezonu ulazi sa svježim pogledom na svijet i svježom kompilacijom kao osloncem ove friške točke gledišta.

 
Pregršt traka na istom mjestu entropično je nazvano Random Pack i sastoji se od 11 stanovnika liste. Svaka je različita i svijet za sebe, ali neodvojivo ih u cjelinu veže sočna nit deep housea.
 
1. Duplo & Zumbador, East Pagan feat. Cotry – Silence (Original Mix)
Vruće strastveni vokali kao napolitanka savršeno su naslagani s dubokom zamišljenom vibracijom i traže od tebe da se povućeš, pronađeš samoću i na nekoliko trenutaka kontempliraš u ugodnoj melankoliji.
 
2. Harmonique – What Should I Do (No Hopes, Misha Klein Remix) 
Bogati eksplozivni bas u ljubavnoj aferi sa suptilnim synthom, zvuci marimbe i taman težak vokal kao soba puna jučerašnjeg dima poslat će navalu energije na podij.
 
3. Sako Isoyan feat Irina Makosh – Dreamer (Original Mix) 
Meki nježan vokal i prigušeni groove preko kojega kao da si prebacio poplon baca te u sanjarenje i savršen je za rano večernje party uvertire.
 
4. Lakosta & Rokkit – The Funky Me (Haze-M Remix)
Brza, svježa i energična vibra s uglancanim funky synthom krenut će kroz pod, zatim se penjati kroz stopala, preko kralježnice sve dok ne udari motorički sustav. Ne možeš se ne micati.

alt

 
5. VALL – Fantasy (Original Mix) 
Jedna za punjenje podija s energičnim vokalom koji priziva naznake popa zamotanog u čisti dobri house beat.
 
6. Tim Hanmann feat. Ange – Feel This Vibe (Anton Ishutin Remix)  
Ishutin stvara svileni glatki i sjajni klasični deep house koji klizi poput najfinijeg vina. Vokal ispunjen čežnjom i požudom trešnja je na vrhu jedne jako sexy trake.
 
7. Yellow Page – Way of My Life (Duplo & Zumbador Remix)
Duplo & Zumbador donose opasni duboki duboki remix ‘Way of My Life’ Yellow Pagea, uronjenih u čudljivu tamu s progresijom synthova kojih se ne bi posramio ni Kubrick.

alt

 
8. Jusa – Good Mood (WD2N Remix)
Intenzivan, industrijski, mašinski i nemilosrdan podton stvara osjećaj tame koja samo što ne poplavi sve. Kako progresija ide dalje traka završava u krešendu opakih kickova za vašu auditorno-emocionalnu katarzu. 
 
9. Mayonesse – I Do (Original Mix) 
Funky bass od kojeg kosti vibriraju poput strune, s neobičnim synthom stvaraju jednu prljavu musavu traku za vrhunce partyja.
 
10. West K – Galacktik Art (Vijay & Sofia Zlatko remix)
Vijay & Sofia Zlatko stvaraju neobično ovisnost izazivajuću traku remixom ‘Galacktik Arta’ s naznakama flaute i baršunastog saxofona. Ovu želiš staviti na repeat vjeruj nam.

alt

 
11. Yellow Page – The Lies (Original Mix)
Optimistični odjeci marimbe koji režu prijeteći podton poput lasera s nježnim vokalom nakrcanim potencijalnom energijom i umoćeni u glatki synth daju specifičan karakter ovom neobičnom glazbenom iznenađenju.
 
Pa stoga dok čekamo 16. veljače za službeni izlazak kompilacije, skok na meki narančasti glazbeni oblak po malo sanjarenja na valovima deep housea. Ugodna vam nedjelja dragi naši!
 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2