Skip to main content

DJ Jock još jednom za Coxov i Rundellov Intec Digital!

Znaš kako to ide – Sve što je jako i planira takvo i ostati uz energiju koju ulaže u već uvriježene stupove onoga što stoji u armiranim temeljima jednako toliko energije treba izdvojiti i za mladice čije vrijeme tek dolazi.

 
Jedna takva u elektroničkom čoporu vukova i vučica ujedno je i jedan od ponajboljih domaćih izvoznih proizvoda na globalne podije. Ekipa koja ga zna i kada ne stoji pod strobom zna ga kao Stipu. U osobnoj još piše Škokić, a ti ga znaš kao DJ Jocka. Kako je jedna od zadaća scene da daje podršku ekipi koja s krhkim godinama na planetu na putovanja tek kreće, ne dajemo se zavarati mladosti nauštrb vještine i sposobnosti pa još jednom ruke u pljesak sklapamo za momka koji je 2015. sjeo za trpezu Coxova i Rundellova Intec Digital-a.

 
Legendarnu etiketu ne zanimaju koordinate na koje te je genetska lutrija postavila, koliko svjećica pušeš na torti ili količina iskustva, zanima ih samo kvaliteta onoga što stvaraš. Izdanje na izdanje Intec gradi kredibilitet kao jedna od najboljih suvremenih izdavačkih kuća koja odbija kompromitirati kvalitetu onoga što pušta na podije. Jock tako s osmijehom i beskrajno zahvalan velikim igračima na podršci predstavlja svoje drugo izdanje pod Intec šatorom , napominjući kako se i danas, godinu kasnije, čini kao da još živi san.
 
EP nepreglednog imena koje vuče u unutrašnjost hipnozom mraka i dubine, neobičnih zvukova potenciranih tamom i vokala koji režu kroz gustoću beata, naziva je Tunnel. S tonovima koje već možeš zamisliti da šibnu kroz pod floora sve do stopala i popnu ti se po koži i zalijepe se za sjećanje dok sklapaš oči stiže i preview koji hvataš na narančastom mekom zvučnom oblaku SoundClouda (ili stisneš play ovdje kod ekipe Klubske). 
 

 
Službena izlazak prognoza zacrtana je za ponedjeljak (jer početak tjedna i novih pobjeda zaslužuje gušte). Tuneli su možda dugi i nisu za one s strahu nagnutim inklinacijama, ali svaki uvijek, baš uvijek, nagrađuje hrabre svjetlom. Enjoy!
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2