Skip to main content
  • 7.06.2016.

Elektronički blef zagrebačkog dvojca!

Generalna ideja je da je ultimativno mjesto za stići mjesto mira, spokoja i dovršenosti svih želja i finalizma snova u jednom zadovoljnom dokoličarenju. Ovo bi, svakako, bilo krivo za pustolovnog tebe.

 
Nemir, želje, strasti i bujanje onog gladnog unutra koje želi još, koje želi novo iskustvo, novi ritam, nova mjesta, nove razgovore, neka nova neba i nove zore… To je perpetuum mobile osobnog napretka. Pa zakrabuljeni u ovu prekrasno nespokojnu emociju nesputane želje i lutanja, pod aliasom Ressless sjedi dualna pojava koju čine Daniel Turk i Viktor Superfine.
 
S zagrebačkih ulica i godinama iskustva koje bijesne na panorami domaćih i internacionalnih podija 2014. je donijela ujedinjenje sinkroniziranih glazbenih afiniteta na marginama housea, deep housea, tech housea i techna. Godinu dana kasnije ispada i prvo izdanje "Snap it" s njujorškog labela King Street, nakon kojeg je uslijedio debitantski EP za Bedroom Muzik i izdanja za Papaya Records, Syncopate i De-Noize Records. Prethodna godina Viktora i Danijela usput je postavila i za pult Ultre gdje su na Cocoonovoj pozornici stali uz tatu Svena, Maurizia Schmidta i Christiana Burkhardta.

 
Nakon što se u prvoj polovici godine gospodnje 2016. već čuli "The Fixer" s Le Club Recordsa i "Tagra Top" s De-Noizea, predgrađe ljeta stiže s novim izdanjem za Le Club zavodničko hedonistički hrabro i jednostavno naslovljeno kao "Bluff". Rođen krajem svibnja EP si je već pobrao pohvale ekipe kao što su Marco Carola, Riva Starr, Veerus & Maxie Devine, Paco Osuna, Richie Hawtin, Chus & Ceballos.
 
Jean Jerome (Radio FG): "A lot of style & genre right here, Aci Dc was the best one for me."
Veerus & Maxie Devine:  “BIG!”
Sasha: “secret heroes is cool”
Chus: “NICE ONE! THANKS”
Riva Starr: “Nice release,Thanks”
 
Stiže kao piramida na kojoj se nalazi naslovna traka, očito referetna parafraza "Aci Dc" kao i nepretenciozno junaštvo trake "Secret Heroes". Label sam napominje kako "Bluff" ima sve elemente za postati hit veselijeg ljeta dok "Aci Dc" i " Secret Heroes" drže nešto mračnije žanrovske zakutke.
{youtube}PcDNEm5kN3A{/youtube}
 
Nekad jednostavno ne znaš kako ćeš izvesti nešto, tražio si od svemira da ti fino posloži karte, a on ti se smije u lice. No kako god, stav je nezanemariv element života. Ono što o sebi vjeruješ naposljetku u kružnom samoispunjavajućem proročanstvu postaneš, karakter stigne mozak. Pa ako još nemaš sve što želiš, nisi sve što želiš biti i nisi još tamo kuda si krenuo, nema veze. Blefiraj, probaj! A dok ne stigneš gdje želiš biti skokni kojom od hiperautocesta po svoj "Bluff". 
 
 
Momci vas pozdravljaju i žele svima jedno dugo plesno ljeto!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2