Skip to main content

Idemo u Berlin!

"Berlin" je naslov novog šestominutnog singla kojeg potpisuje Marinko Vujević iz Mostara, DJ i producent elektronske glazbe pod pseudonim Jawoo. Za ovaj singl je ostvarena suradnja sa Gregorom Zemljičem iz Slovenskog studija Earresistible Mastering koji je radio na kompletnom masteringu ovog singla, a podsjetimo se kako su grupe Colonia, Elemental te DJ giganti kao što su Carl Cox, Umek, Marco Bailey i Kevin Saunderson samo neki od imena koji su imali suradnju s ovim studijom.

Piše: 

Naslovna foto

Jawoo Berlin


Singl se u prodaji nalazi zajedno sa remixiranim verzijama koje su potpisali Nizozemac Paul Hazendonk, Miro Pajic iz Njemačke te Joe Maker iz Italije. Izdanje izlazi na Stanch Records etiketi, a u prodaji se nalazi od 9. svibnja ekskluzivno na Beatport prodavnici digitalne glazbe, dok je datum za svjetsko tržište 6. lipnja.
Jawoo – Berlin (Paul Hazendonk Remix) by Stanch Records

Važno je napomenuti da su ovo izdanje podržali mnogi DJ-ovi diljem svijeta, a samo neki od njih su: Richie Hawtin, Sasha, Nick Warren, Markus Schulz, Pedro Delgardo, Alfonso Padilla, Noah Pred, Laurent Garnier, Slam, Gel Abril, Toni Rios, Dave Spritz, Flavio Diaz, Mark Denken, Francesco Farfa.
Jawoo – Berlin (Original Mix) by Stanch Records

Uhvatili smo Richie Hawtina kako svira traku s naše etikete Misoo – Game Over (Original Mix) [Stanch Records] na ovogodisnjem Time Warp 2011 festivalu u Mannheim gradu u Njemackoj.
{youtube}dLfc1LS5U30{/youtube}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web