Skip to main content
  • 1.04.2016.

Ivan Komlinović za Laus Music i proljeće!

U rukama jednoga od naših najiskusnijih, svestranog instrumetalista, producenta i gospodina magistra svega onog zvukovnog, Harisa Čustovića, suvereno spava Laus Music.

 
Tako uljuljan i siguran u posljednje vrijeme buja novostima i radi na maksimalnom operativnom kapacitetu. Na ivici proljeća Laus obitelji tako se pridružuje i tip koji ne treba aliase. Ivan Komlinović s zagrebačih ulica podigao je golemu karijeru koja se proteže preko dva desetljeća. Baznadno zauvijek zaljubljen u sve stvari techno, kao DJ, producent, inženjer zvuka i masteringa, postao je stalni postav festivalskih pozornica i svih elektroničkih svetišta koja drže do sebe. Od prvih koraka, 15 vinilki kasnije znaš da želiš li uhvatiti Ivana morat ćeš potegnuti u njegovo prirodno stanište mraka studija.
 
 
Na Laus tako za buđenje elean vitala sjedaju dvije trake. Ona prva, naziva Springtime, je njegov osobni zvučni pozdrav suncu koje je blagoslovilo ulice, pločnike, glave i motivacije. Epsko, mračno i duboko ostvarenje ipak u sebi nosi neobičnu optimističnu dualnost izraslu na disonantnim naznakama jazzy teme koja kao da je poljubila zvučni potpis replikatora ili skenera iz Zvezdanih Staza. Softwire u drugu ruku stiže kao reminiscencija detroitskog zvuka. Komad natopljen perkusijama ispresjecan je sublimnim suptilnim melodijama. Jednako meko kao i metronomski čvrsto, disparatni polariteti koji se gledaju sa suprotnih brda našli su način za suživot na visoravni floora.
 
Pa dok ne dobiješ čitav poklon noovg djeteta Lausa i Komlinovića 4. travnja sretno ti bilo proljeće dragi naš! Sve mogućnosti su otvorene!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2