Skip to main content
  • blurred motion

Kad X upozna Y

"X meets Y EP" je novo domaće hard techno izdanje s dozom industrial zvukova, ali i mekšeg prizvuka zbog glavne teme koja "ublažava" tvrdu jezgru.

Piše: 

Naslovna foto

Blurred Motion

Blurred Motion Records izdao je novi singl kojeg potpisuje ujedno i pokretač labela, hrvatski producent i DJ Blurix. Naziv singla je "X meets Y EP", a istoimena traka sadrži 4 remixa koje potpisuju internacionalni producenti tvrđeg techno zvuka: DJ Ogi (Hrvatska), K-Höle (Japan), X-Pose (Portugal) i Yhunykx (Meksiko).

{youtube}ExwjlSKV7yc{/youtube}

Evo što je novom singlu izjavio njegov autor: "Traka dočarava svemir i njegov beskraj, a ujedno i blizina najudaljenije točke onoj najbližoj. Ukoliko je svemir beskonačan i njegova prostranstva su tim još i šarolikija i zapanjujuća. Osim svemira kojeg poznajemo s neba te kojeg činimo kao stanovnici ovog nam planeta Zemlje, "X meets Y" referira i na odnos dvije osobe u današnjem svijetu brze izmjene podataka, pa tako i rezova u međuljudskim odnosima. U tom svijetu hitrine, tehnološkog ludila i slijepog gledanja samo naprijed sa smanjenim vidnim poljem, dvije osobe još uvijek nađu put jedno do drugog u odjeku vremena, prostora i puke slučajnosti."

Izdanje je u prodaji od 26. ožujka, te je već sad dostupno za preslušavanje i kupnju u trgovinama kao što su Somixx i Juno.

Popis pjesama:

01.  Blurix – X meets Y (original mix)
02.  Blurix – X meets Y (DJ Ogi remix)
03.  Blurix – X meets Y (K-Höle remix)
04.  Blurix – X meets Y (X-Pose remix)
05.  Blurix – X meets Y (Yhunykx remix)

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2