Skip to main content
  • alt
  • 17.03.2015.

Kultni detroitski dvojac s novim albumom nakon 7 godina

Lenny Burden i Lawrence Burden dva su pola detroitskog magnetski prvilačnog Octave One dua i iznenadili su najavom plamenog novog albuma.

 
Ovo, peto po redu, izdanje tvoraca jednog od stupova elektronike "Blackwater" s produkcijom su ponešto stali posljednjih godina, no live showovima su derali gdje god su stigli.
{youtube}w_PiGSxAmnw{/youtube}
 
Album, katarzično nazvan "Burn It Down", sastoji se od 11 traka koje ste mogli čuti na live izvedbama a dostojanstvenom šetnjom kroz žanrove hvataju onaj moment kada se želiš okrenuti, baciti šibicu i pustiti da ti toplina grije leđa dok odlaziš.
 
Octave One smo zasada na domaćem terenu mogli iskusiti u Das Hausu, a na reprizu se vraćaju na ovogodišnji Exit.

alt

 
Dečki čija izdanja su oblikovala elektroniku kroz Tresor i 430 etikete naumili su napravit odraslije zrelije, profinjenije i čišće izdanje koje će naslijediti Summers on Jupiter iz 2008. Uvijek je zanimljivo gledati one koje voliš kako rastu i rasti s njima pa oni sami kažu:
{youtube}UfJxr44h3uA{/youtube}
 
”Kroz putovanja i s vremenom postali smo bolje individue, ali i puno bolji glazbenici. To se reflektira i kroz našu glazbu. Ovoga puta nam trebalo puno više vremena za isproducirati album, međutim osjećamo da predstavlja, više od bilo čega što smo dosad napravili, našu kompletnu ideju projekta…"
 
Dok ne dočekamo da spali zvučnike 26. svibnja na 430 West labelu ostavljamo vas s zapaljivim komadićem teasera i tracklistom. Ne možeš se ne nasmijati kada stisneš Play!

 
Tracklista:
 
01 Eighth Wonder
02 Jazzo/Lose Myself [featuring Ann Saunderson]
03 Afterglow
04 A Better Tomorrow (O1 Remake) [featuring Random Noise Generation]
05 Believer [featuring Ann Saunderson]
06 Whatever She Wants [featuring Random Noise Generation]
07 New Life (Album vocal mix) [featuring Afrika Pratt-Ansa]
08 The Forgotten
09 Return Of Juno
10 After The Afterglow
11 Jazzo (Album mix)
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2