Skip to main content
  • luciano
  • 14.11.2012.

Lucianov singl o kojem bruji Ibiza

Prvi singl s Lucianovog nadolazećeg albuma, ujedno je i prvi za njegov label Cadenza još od 2010., kojeg je publika na Ibizi ovog ljeta već mogla čuti uživo, a sad ga mogu poslušati i svi oni koji nisu mogli do Ibize.

Naslovna foto

luciano

Rise Of Angel“ predstavlja 15 minuta moderne elektronske plesne glazbe uz synthove i piano, perkusije i izvorne zvukove Lucianove magije nije ni čudo da se o tom singlu toliko pričalo ove sezone.

Remiksi singla ostali su unutar Cadenza familije u izvedbi Mirko Lokoa, UNER-a i Andrea Olive. Mirco Loko je Lucianovoj verziji dodao novih bass linija i ritmova te ga pretvorio u remiks teške techno kategorije.  Unerov remix prevladava klavirska vožnja kroz cijeli mix, dok se Andrea Oliva oslonila na trivale i izbor vokala te tako originalu dodala novu dimenziju.

{soundcloud}https://soundcloud.com/cadenzamusic/sets/luciano-rise-of-angel{/soundcloud}

„Rise Of Angel“ označava drugo poglavlje u karijeri, ono u kojem je kroz stotine nastupa diljem svijeta izgradio strastvenu publiku što kroz Vagabundos evente što kroz suradnje s glazbenicima poput Pharrrella i Lenny Kravitza.  Nadolazeći album uslijedit će nakon albuma „Tribute To The Sun“  iz 2009. u vrijeme kad Cadenza slavi 10 godina postojanja, definitivno svijetla budućnost za Luciana.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk