Baner

Warning: simplexml_load_file(http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/fabian-jakopetz/mario-de-bellis-fabian&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/fabian-jakopetz/mario-de-bellis-fabian&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto" in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72
Mario De Bellis

Mario De Bellis se vraća

Utorak, 10 Travanj 2012

S obzirom da je Mario De Bellis postao DJ još 1979., a od 1993. je nastupao po mnogim klubovima u Hrvatskoj teško nam je zamisliti na nikad niste bili na nekom njegovom nastupu.

Poput Dave Mothersola, Chris Disa, Jean Marie Kona i ovaj njemački DJ je bio dugo zaljubljen u našu zemlju pa pamtimo partije s njim u glavnoj ulozi te ne sumnjamo da među uspomenama imate i poneki flayer s njegovim imenom.

I u protekloj godini De Bellis je stigao gostovati i kod nas, a u međuvremenu se u studiu spremao njegov novi album „Can you dig it“ koji službeno izlazi 18. svibnja, a dok u konačnici ne izađe poslušajte remake njegovog starog klasika koji je napravio u suradnji s Fabianom Jakopetzom.Singl je izašao za njemački Desperadoz Records pod nazivom „City Lights 2012“.

Mario De Bellis se vraća