Skip to main content
  • alt

Miličević i Jogurt na novom izdanju za Tit Zero

Na uspješno lansiranom labelu gospodina Miličevića izlaze dvije nove trake u suradnji s mladim beogradskim producentom s velikim planovima Johnom Jogurtom.

 
Dejan Milićević stari kao viski. Punih 18 godina na sceni već djeluje jednakim žarom da bi napokon unazad godinu dana službeno lansirao i vlasiti label Tit0  (Tit Zero Recordings). Kada ti je prvo izdanje na labelu Dj Rush je li uopće potrebno još išta reći?

alt

 
Drugi dio slagalice čini John Jogurt, mješavima Balkana i Velike Britanije. Pravim imenom Matthew Sokić koji si je u CV upisao uspješni remix za Hot Since 82 izdan na Get Physical labelu.
{youtube}tsFCoAbOzy0{/youtube}
 
Tit0 nastavlja slijediti svoju glazbenu liniju snažnog beskompromisnog techno zvuka i na izdanju izbacuje dvije nove trake koje svojim nazivima, ”From Utterly Simple” i “More Sophisticated”, daju lijepu didaskaliju i hint onoga što dolazi.

alt

 
Rudimentalna upotreba TR303 zvuka i sekvenciranja pogurana je u prvi plan u "potpuno jednostavnoj" traci. Glavninom trake provlači se fina kiselina da bi se kasnije ukombinirala s ride činelama i klapovima za najsočniji techno.

"Sofisticirana" traka nastavlja putem davno provjerenih analognih formi i pumpajućih beatova. Repetitivni vokali ispod kojih se slažu nizovi sekvenciranih synth i fx dionica, dosežu svoj vrhunac u breaku. Topla preporuka za sve ljubitelje starog dobrog zvuka – Tit0 is back ! Pa si na trake slobodno baci uho ovdje i uživaj.

 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop