Baner

Warning: simplexml_load_file(http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/deejay-biella/biella-astrall-dalmatia-in-my&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/deejay-biella/biella-astrall-dalmatia-in-my&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto" in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72
miso kovac

Mišo Kovač u tech-house izdanju

Subota, 09 Lipanj 2012

Što biste rekli da vam u najboljem dijelu partija ili negdje pred jutro dok plešete uz more DJ pusti "Dalmacija u mom oku" u tech-house izdanju.

Mi bi bili sasvim ugodno iznenađeni, i vjerujemo da bi se i Miši Kovaču svidjela nova verzija njegovog hita iako smo upoznati kako Miši nitko i ništa nije "vrijedno" na hrvatskoj estradi.

Zanimljivog eksperimentalnog tech-house izdanja Mišine "Dalmacije u mom oku" uhvatili su se mladi i uspješni Šibenčani s kojima smo vas ranije upoznali pod zajedničkim nazivom Biella & Astrall. Njihove stvari vrti čak i Richie Hawtin, a izdaju i za jake strane labele poput Bronzaija i Southparka.

Jedan od članova Biella & Astrall tima, Milan Bjelić objasnio nam je otkud se u svemu što rade izrodila ideja za remiksiranjem Mišinog hita: "Traka je napravljena sasvim slučajno i nemamo baš puno prilika i vremena experimentirati na ovakakv način, ali smo iz čiste šale odlučili prikazati Mišu u neobičnom izdanju i traka je ispala odlično te vrlo originalno. Malo smo u početku negodovali sumljajući da ce nam to narušiti dosadašnji imidž ozbiljnih producenata u techouse , techno i deep glazbi, ali baš naprotiv od samog početka smo naišli na pozitivne komentare sa svih strana i čak i sa inozemne glazbene scene koja ne zna tko je najveća hrvatska glazbena zvijezda."

Mi smo idejom oduševljeni i podržavamo hrabrost pa poslušajte preview "Dalmacije u mom oku" onako kako ju doživljavaju Biella & Astrall.

Mišo Kovač u tech-house izdanju