Skip to main content
  • The Shapeshifters
  • 30.11.2010.

Novi singl The Shapeshiftersa kao uvertira za Novogodišnje slavlje u Aquariusu

Prošli put The Shapeshifterse smo vidjeli u animiranom video spotu za pjesmu “Helter Skelter” gdje su se vozili na “rollercoasteru”.

Piše: 

Naslovna foto

The Shapeshifters

 

Puno vremena poslije toga proveli su u studiju osimšljavajući novi materijal koji bi trebao zvučati briljantno za plesne podije diljem svijeta. I iz tih inspirativnih momenata stvorila se pjesma “She Freaks”, koja je upravo prije 6 dana objavljena za Defected. U ovoj pjesmi glavna melodija znatno nas podsjeća na tonove iz uratka “Pastis” kojeg su producirali Avicii i Sebastien Drums. Vokal ima neopisivu snagu a neprestano ponavlja izraz “She Freaks” što je dodatak koji ovu pjesmu čini plesnom bombom.

Ova izvrsna produkcija taman je uvod za Novogodišnji party u zagrebačkom Aquariusu gdje dvojac The Shapeshifters nastupaju i najavljuju ekskluzivni šestosatni set. Ovog su ljeta bili rado viđeni gosti ljetnih HR klubova, održali ljetnu rezidenciju u Pachi na Ibizi a N.G. su odlučili dočekati među našom publikom.

She Freaks poslušajte ovdje

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2