Skip to main content
  • 20.01.2016.

Novi Sit Down Recordings iz Splita- sjedni i slušaj!

U svemu u životu tražiš što? Tražiš nekoliko sebi specifičnih stvari, ali kvaliteta i potencijal napretka bi trebali biti njihovi integralni dijelovi.

 
Baš na ovim stilobatima nastaje zdanje Sit Down Recordingsa, novog svježeg još toplog iz glazbene peći, technu i houseu posvećenog, labela koji kao adresu piše Split i tri para vrijednih dlanova, one Tome R-a (Tomislava Abaze), Juri Paika (Jurice Vuljana) i Herviesa (Hrvoja Kotarca).

 
Kao odrednicu su si postavili da će zajedno hodati i vinilnim i digitalnim manifestacijama glazbenog. Potpuno zanemaruju hiperprodukciju posvećujući se kvaliteti već dokazanih imena i ovisno o prihodima (aka podršci ekipe koja glazbu voli) ovisit će i broj vinilki koje će moći biti izdane.
 
Inicijalno izdanje koje je prerezalo traku, otvorivši sezonu divnosti, je SDR 001, koje se 18. siječnja ekskluzivno ukazalo na Beatportu i izlazi prikladno s potpisom imena osnivača labela. Izdanje imena "4th Floor Pie" izašlo je uz dodatak remixeva Patricka de Villea i Toni Riosa, njuške na etiketama poput Coocoona i Affina.

 
U vrlo kratkom vremenu zasipano je kantama pozitive i podrška stiže od ekipe kao što su Joseph Capriati, Marco Carola, Richie Hawtin, Stacey Pullen, Marcos in dub, Neverdogs, Reelow, UGLH, Anderson Noise, Neil Parkes, Eddie Richards, London Ground, Marwan Sabb, Sammy W & Alex E, no Capriati je čini se fan broj jedan koji je ovu pitu četvrtoga floora bacio i na uši BPM Festivala održanog prije nekoliko dana u Mexicu.
 

 
Što nas još čeka od Sit Down Recordingsa? Dečki najavljuju da je pred njima lijepo putovanje obilježeno glazbom, druženjima na label nightovima, prezentiranjem domaće vještine globalnom tržištu i generalno uzlazna krivulja prema gore, a mi koji se vrtimo u kS stolici friškom splitskom labelu želimo uspjeh za uspjehom. Ako se po jutru dan poznaje, ovo bi trebala biti vožnja.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk