Skip to main content
  • Tensnake
  • 1.10.2012.

Old school nova stvar za Tensnake

Ako ga ne znate po aliasu, hamburškog DJ-a i producenta Marca Niemerskog znate po klupskom hitu 'Coma cat' iz 2010. godine, a nakon još odličnih produkcija i remikseva, Tensnake se vraća s, nesumnjamo, još jednom klupskom bombom.

Piše: 

Naslovna foto

Tensnake

'Mainline' odiše retro zvukom, synth dionicama, i ženskim vokalom te nas odnosi na putovanje u vrijeme Inner Citya, Snap i Corone, dakle tamo na početak 90-ih, a premijerno ju je pustio Pete Tong u svom šouu prije neki dan.

Ženski vokal je od mlade, devetnaestogodišnje londonske zvijezde Syron, koja se tek uzdiže u svijetu glazbe, ali je sa svojim prvim singlom već dospijela na mnoge glazbene blogove, magazine i portale, a spominju je i sami The XX. Zapamite ovo ime, savjetuju, jer naredna godina je godina kada ćemo itekako čuti za Syron.

  syron

'Mainline' izlazi 5. studenog za Defected, a već sada ju možete poslušati…

{soundcloud}https://soundcloud.com/defectedrecords/tensnake-feat-syron-mainline{/soundcloud}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2