Skip to main content
  • alt
  • 19.02.2015.

PlayOne zna koja noć je baš ta noć

DJ/producentski dvojac Darko Juranović aka D’Knock i DJ Fresh Jay u stereu su profurali mixete diljem Lijepe Naše na velikoj turneji koja je u 20 klubova utrpala preko 40 000 posjetitelja.

 
Ostavili su iza sebe fantastičnih nekoliko mjeseci, plesalo se posvuda, podiji su gorjeli, a i granice naše zemlje su postale nevažne. Suradnica vrijednog dvojca, house diva Barbara Tucker, na hrpu je okupila vokaliste i remixere diljem svijeta kako bi producirali singl za golemi svjetski pokret zbrinjavanja onih koji nemaju dom ” We Can Heal”. PlayOneov remix istoimene pjesme osvojio je 1. mjesto na svjetskoj top listi Traxsource Electro House Top 100.

alt

 
Izgleda da 2015. počinje jednako sjajno kao ona koju su ispratili jer napokon je lansiran singl za koji najave pršte već neko vrijeme, ” This Is The NIght”. Kako je remixanje vještina koju Juranović i Fresh Jay drže blizu srca stvar je izašla u dvije verzije, Future House RMX-u i EDM Club Edit-u. 
 
Palicu autorstva u ugodnoj suradnji uz momke su zavitlali i Jelena Majić i Amrick Channa iz Londona, na kojeg ste uho mogli baciti u Pacha, Ministry of Sound, Heineken, Hed Kandi, Stereo Sushi, WMC, a sa stereo producentskim dvojcem već je surađivao na ” Can I Get Some Love”.

alt

 
Dečke posebno veseli da se na singlu kao vokal pojavljuje upravo Jelena koja nije stranac njihovom labelu Liveintehmix music. Za video je s Inthemixom uže zajedno povukao i Ultrastar video. Gospoda ne staje, progovaraju dalje, love izdavače i razgovaraju se s remixerima. Kako zvuče Darko i Fresh u 2015. virnite u videu i do slijedećeg puta party on!
{youtube}sQyM9p2IkRw{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop