Skip to main content
  • 14.12.2014.

Podmorničke vibracije na digitalnoj kompilaciji

Ovu kompilaciju ne preporučujemo osobama koje ne znaju plivati jer muzika je duboka.

Piše: 


“Submarine Vibes”, digitalna izdavačka kuća iz Sarajeva predstavlja prvu V.A. kompilaciju, pod nazivom “From the Bottom of the Ocean Up to the Moon”. Nakon ukupno 9 izdanja, 17 podcast mikseva i organizacije 7 događaja pod nazivom “Submarine Showcase”, ovo je ujedno i posljednje izdanje u 2014. godini, a u narednoj članovi posade najavljuju mnogo dobre i kvalitetne muzike.
{youtube}7g0YxQW7dyg{/youtube}

Naziv kompilacije simbolizira muzičku raznolikost, a vizual podmornicu u obliku mjeseca. Kompilacija sadrži 12 pjesama koje je radilo 19 različitih umjetnika iz raznih zemalja svijeta. Ilustraciju “Submarine Moon” nacrtala je studendica “Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu” Berina Bajramović, a za opise izdanja i press materijale zadužena je bila Nejra Adilović.
{youtube}5J6rlvlrjqc{/youtube}

Kompilacija sadrži muziku producenata elektronske muzike iz cijelog svijeta, a to su Hibrid, Merakoon, Tim Voyager, Kristina Lalić, Jelly For the Babies, Carlos Franciscos, Arara, Ki.Mi., Petros Odin, Mattik, Ill Cows, VladaD’Shake, Audioleptika, Housekeepers, Vid Marjanović, Depra, Rober Rodriguez i G-Rom. Od 12. prosinca izdanje se može kupiti na Beatportu, a 14 dana poslije i u ponudi iTunesa, Juno-a i Traxsourcea. Poslušajte cijelu kompilaciju u nastavku.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk