Skip to main content
  • alt

Popof i Arno Joey ostaju bez riječi

Riječi nestaju i rastapaju se zvučnim valovima, dok emocija ostaje u novom hitu materijaliziranom na Hot Creations labelu, “Words Gone”.

 
Ova traka prvi je singl s nadolazećeg albuma, “Love Somebody” a nekoga za voljeti traži nitko drugi do pariška zvjerka elektronike Popof kojem u traženju ljubavi i izgubljenih riječi pomaže i melodiozni glas Arno Joey.

alt

 
Popof se lansirao u stratosferu onih na kojima vrijedi držati očnu jabučicu kada je proglašen za najboljeg newcomera na Ibiza Dj Awards 2009. Zatim se zapleo u čahuru Cacoona i remixao ekipu poput Depeche Modea, Chemichal Brothers i Mobya a svoj status je fino zacementirao kada je proglašen službenim mentorom 15. godišnjice Love Paradea u Parizu.
 
Na stvar su se odmah nakalemili i remixevi pa su svoje glazbene ekpertize uposlili Luciano, Jamie Jones i Marc Houle.
 
Suverena snažna šaka Cadenze, Luciano, u remix je donio plemenske udaraljke. Jamie Jones, uz Hot Trax i Paradise ujedno i vlasnik Hot Creationsa, unosi novu melodiju i emocijom natopljene klavijature, dok je vlasnik labela Ithems & Things, Marc Houle, dodao novi groove svježim synthovima.

alt

 
Popof je zadovoljan učinjenim komentirao: “Uzeo sam si vremena i radio na albumu za Hot Creations kroz period od dvije godine. Upario sam se s pjevačicom Arno Joey koja radi vokale na većini mojih pjesama. Ovaj album je uglavnom na house orijentirana produkcija koju možete slušati u bilo koje doba dana.” 
 
Pa kako je sada ni više ni manje nego bilo koje doba dana skokni ovdje i uživaj dragi naš!
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web