Skip to main content
  • alt

Povratak Annunaki Recordsa

Nakon nekoliko godina odsustva s techno scene na tu istu vratio se slovenski label Annunaki Records i to singlom njegova osnivača DJ PsiHa, “Reclaim Your Mind”.

 
Pravim imenom Bojan Novak, DJ PsiHo je aktivan sudionik scene već dva desetljeća, prve je korake napravio kao član Umekovih Absense i Consumer Recreation timova, a znan je po beskompromisnosti stila i zvuka.  U brojnim svojim trakama DJ PsiHo koristi snimke slavnih govora ili monologa, a jedna od njih je i “Red Line” s kompilacije Pax Americana, jedan od najboljih glazbenih uradaka koji su usmjereni protiv američke politike i napada na Irak.
{youtube}DDfGiFnZeoo{/youtube}
 
U “Reclaim Your Mind” DJ PsiHo iskoristio je govor koji govori o konzumerističkom društvu u kojem živimo te ga začinio deep atmosferom dodavši govoru posebnu mističnost i dubinu, a svoj tvrd techno stil podebljao snažnimTR-909  ritmovima te za njega specifičnom ride činelom. Za remiks se pobrinuo DJ Veztax, dugogodišnji suradnik labela,  singl je izašao 14. travnja, na dan rođenja DJ PsiHa, a u cijelosti ga čujte ovdje.
{youtube}MyiXv8VIsGk{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop