Skip to main content
  • robert babicz
  • 24.05.2013.

Priroda kao nadahnuće

 Njemački producent , vrsni mastering inženjer i live izvođač, Robert Babicz, najavio je skorašnji izlazak svog sedmog albuma.

Naslovna foto

Robert Babicz
 
„The Owl And The Butterfly“  njegov je treći album za label Systematic Recordings u razdoblju od šest godina, te je ujedno i završni dio trilogije koju čine albumi „A Cheerful Temper“ i „Immortal Changes“.
Babicz je, kao što i sam naziv albuma sugerira, nadahnuće potražio u svijetu prirode provevši svakog dana dva sata šećući šumom koja se nalazi u okolici njegovog doma u Kölnu.

{youtube}DUMf579wpEk{/youtube}

Na albumu se nalazi čak 20 traka od kojih su neke dulje od  deset minuta, druge  su tek interludiji koje sam Babicz naziva snovitim sekvencama.  Što se tiče stilova, album predstavlja širok raspon različitih varijanti „babiczstyle“ housea, techna i electronice. Na albumu gostuju i dva vokalista – ruski pjevač Ange na traci „Crazy“ i pjevačica Karen Vogt na „Flow“.  Kao prvi singl najavljen je re-work „Sonntag“, stvari iz 2005. godine,  remikseve pak potpisuju Rodriguez Jr., KiNK i Pezzner.

{youtube}N7Ky09_-JGI{/youtube}

Album izlazi 22. lipnja na već spomenutom njemačkom Systematic Recordings,  a vi isječke možete čuti ovdje.
 
Popis traka:
 
01. Venus Transit
02. Dream Sequence 1
03. A Girl from Jupiter
04. Dream Sequence 2
05. Red Lips (Rob Neo Dub Mix)
06. Dream Sequence 3
07. Crazy feat Ange
08. Dream Sequence 4
09. Bensberg
10. Dream Sequence 5
11. Sonntag (Rework)
12. Dream Sequence 6
13. Drop
14. Getting Something to Drink
15. On The Streets
16. Sydney Beach
17. Grab Your Shoes
18. At The Forest
19. Cogito Ergo Sum
20. Flow feat Karen Vogt
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2