Skip to main content
  • alt
  • 15.11.2014.

Roger Sanchez i Boy George zajedno

Legendarni majstor pultova  u studiju i izvan njega, Roger Sanchez, često se skriva i iza aliasa S-Man. 

 
Čini se da je gospodin S. imao sjajnu godinu u koju si može upisati i suradnje s Huxleyem na Aus Music kao i onu s GTO na "2 Close". Kako je kreativne duhove otprilike jednako lako smiriti kao uragane ili tsunamije Roger je svojim istančanim house i techno producentskim njuhom krenuo u potragu za novim partnerstvom i svog novog suradnika našao u britanskom glazbeniku s kojim ste se po kući, s walkman ili discman slušalicama u ušima, derali Karma Chameleon, Boy Georgeom.

alt

 
Boy George je karijeru započeo u Culture Clubu i krajem 70-ih i početkom narednog desetljeća nastavio stvarati glazbu koja se naziva "Blue-eyed soul", hipnotičke melodije u kojima se osjeća utjecaj rhythm & bluesa i reggaea. Ovoga puta svoj prepoznatljivi bogati vokal stavlja u službu trake "Hold On" koja će se naći na S-Manovu novom EP-ju "Runnin'", koji izlazi 24. studenog pod okriljem UNDR THE RADAR-a. 
 
Roger je na glas britanske ikone nakalemio groovy bas liniju  i neobičan pulsirajući synth koji probija zvučni zid i zahtjeva svu tvoju auditornu pažnju. Kako zvuče novi s-Man i Boy George provjerite u nastavku. Stisni play i prepusti se.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2