Skip to main content
  • 17.09.2016.

Švicarska legenda na hrvatskom Sit Down Recordingsu!

Kako je pomamu brze hrane zamijenio trend spore hrane uz maksima kao što su "Sjedni i jedi!" tako je jednako smisleno usporiti hiper produkciju digitalnog glazbenog doba i sjesti i slušati.

 
Pod hrvatskim nebom i iz hrvatske glave nastao je tako Sit Down Recordings koji se u potpunosti predano posvećuje odabiru izdanja koja jednako jako želiš slušati zarobljen među tijelima u epicentru podija ili pak sam, na nedjeljno jutro, dok srčeš kavu i iznova si svjestan kako je život lijep i drago ti je da si baš ti bio najbrži plivač onih nekoliko desetljeća prije.
 
Za 4. izdanje Sit Down Recordings, SDR 004, će ti u osobnu audioteku upeći švicarskog DJ-a i producenta, vlasnika Fantastic Friends Recordingsa, Nicholasa Duvoisina. Novo izdanje stiže sa dvije nove sasvim svježe originalne trake, "Wish You" i "Something Special", a remix dužnost su u ruke preuzeli Yapacc, s tropsko futurističkim prizvukom,
 te Nahste Oner, uz tech house bombu natopljenu kick drumovima.

 
Nicolas pak iz zemlje čokolade, rupastog sira i dramatično preciznih satova od anonimnosti uskoro odrasta u vlasnika 2009. ustoličenog labela, promovira partyje, baca se na nacionalne turneje s label nightoima, bookira kao od šale, podupire kolege i puni najpoznatije švicarske underground klubove, simultano se šireći i internacionalno. Ovaj radoholičar sa strašću ujedno je i rezident La Ruchea u Lausanneu, a životna maksima je optimizam i energija koja se jednako jako osjeća u podijima i izdanjima.

 
Sove nam već furaju pisma pozitivnog feedbacka iz tabora ekipe kao što su Argenis Brito, Benno Blome, Carlos Sanchez, Collective Machine, Dachshund, Daniel Dreier, Eddie Richards, Daniel Nitsch, Ezikiel, Gunnar Stiller, Mihai Popoviciu, Pornbugs, Stacey Pullen, Tim Engelhardt, Jey Kurims, Toni Rios, Philip Arruda…
 
I tako Sit Down, smireno, sjedeći u chill poziciji malo po malo i stabilno grabi prema zvijezdama, mala priča raste dok DJ-i i producenti svjetskog ranga skidaju šešir u naklon, a šuška se da bismo uskoro mogli slušati i prvu Sit Down vinilku. U daljnje istraživanje prethodnih izdanja osjeti se slobodnim istražiti binarne autoceste niže, a teaser novog izdanja čeka na mekom narančastom oblaku zvuka.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop