Skip to main content
  • alt
  • 24.01.2015.

System Divine među velikim imenima na Beatportu

Sustav je ono u čemu je sve povezano sa svime ostalim. Božanski sistem, u kojem note, tonovi i beat učine da sve sjedne na svoje dezignirano mjesto, večeras će pruzeti podij Gjure 2.

 
System Divine je ovdje upravo zato, da ispegla sve neravnine na duši jer ako se božanstvo skriva u detaljima tko je bolji od ovog lobiista za slobodu, ekspresiju, zahvalnost i valove dobre energije da se baci na peglanje.
 
Prošlogodišnji privremeni stanovnik ibiških plaža u desetljeću na sceni stajao je pult uz pult s majstorima zanata poput Sashe, Hernana Cattanea, Nicka Warrena, Anthonyja Pappa, Guya Gerbera, Billya Nastyja, Moshica, Stevea Rachmada, Nathana Colesa, Simian Mobile Disca i Alexa Metrica. 
 
Ako tvoj rad cijene jahači kalibra poput Laurenta Garniera, Mobyja, Omida 16B, Slama, Paca Osune i sličnih jasno ti je da radiš nešto kako treba.

alt

 
Dok čekamo da podij Gjure 2 potpopi u valove emocionalnog deepa, hibridnog tech housea i melodioznog hipnotičkog techna bacamo vam jednu traku za zagrijavanje. Tko bi ikada rekao da ljiljani i makovi mogu zvučati ovako, ali eto, sinestetičari stvari osjećaju drugačije. Iako je traka izašla već prethodne godine nedavno se zatekla u sjajnoj Beatportovoj kompilaciji Omid 16B-ova SexOnWax Recordings labela naziva ” As The Earth Spins”.
 
Svaka od ovih traka za label nosi specifičnu težinu, a System Divine se nalazi u zaista dobrom društvu s Dannyjem Howellsom, Hernanom Cattaneomo, Echomenom… pa na punu listu možeš virnuti ovdje 
 
Za one koji nestrpljivo čekaju škripanje šarki noćas na Medvešćaku stvaljmo debelji sloj melema preko nedostaka ove vrline i bacamo vam jedan mix za warmupDo večeras dragi naši. Široka vam noćna prostranstva i laka jutra!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2