Skip to main content
  • alt
  • 5.02.2014.

Tech house iz Splita

Splitski  tech house DJ i producent malesh ovih je dana objavio novi EP, “Body/Need”.

 
“Body” donosi dvije trake, a prema riječima producenta, obje su rađene za DJ-a i aktivnijeg slušatelja te se radi o stilski različitim komadima tech house zvuka. Maleshovu kvalitetu su primijetili Juri Paik i Edy C. s labela Decodeda i pozvali ga da završi EP za njihov Decoded Mini. Edy C. je osnovao Decoded records i Decoded Mini davne 2007. godine, a labelovi imaju dobro etabilirane artiste na rosteru, kao i nadolazeće producente. 
 
Feedback je zasad pozitivan, kao i jedna konstruktivna kritika koju je malesh odlučio primijeniti u budućem radu i koja ga je potakla na uporniji rad. Trake su napravljene u kućnom studiju, za “Body” je bio potreban duži vremenski period za razradu prvobitne ideje dok je “Need” nastala spontanije.
 
Malesha trenutno veseli rad u miru svog studija, stalno prateći nove tehnologije, a ne vesele ga promocijske obaveze. Cilj mu je doći do jedne vrlo dobre svjetske produkcijske razine i uporno radi na tome, a u tome će mu sigurno pomoći njegove inženjerske vještine, a i potpora publike.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk