Skip to main content
  • alt
  • 12.07.2014.

Trostruka kompilacija za kraj

Techno veteran Ben Sims odlučio je upokojiti svoj label Theory Recordings, a kao posljednje izdanje pripremio je trostruku kompilaciju.

 
Theory Recordings osnovali su Sims i Tony Dax 1997. godine da bi nakon petog izdanja Sims postao jedinim vlasnikom labela na kojem su mahom izlazila njegova izdanja, ali i izdanja mnoštva producenata među kojima su i Oscar Mulero, Mark Broom ili Reeko. Oproštajna kompilacija “Theory Of Completion” izlazi na trima vinilima, a ujedno je i pedeseto izdanje labela.  
{youtube}ylGGZeCwyFw{/youtube}
 
Kompilacija donosi osam novih Simsovih traka u društvu remikseva koje potpisuju Marcel Dettmann, Luke Slater kao Planetary Assault Systems, DVS1 i Surgeon koji svi prvi put izdaju na labelu jer Sims je htio da label ode u mirovinu u velikome stilu. “Theory Of Completion” izlazi 22. listopada u vinilnome obliku dok u digitalnome obliku izlazi dva tjedna kasnije, a Bena Simsa ulovite na Moondance festivalu.
 
Popis traka:
Vinil 1: 
A1 Dream State (Marcel Dettmann Remix) 
A2 Peace of Mind 
B1 Samurai 
B2 Tough Groover 
 
Vinil 2: 
A1 The Fear (Planetary Assault Systems Remix) 
A2 Rejection 
B1 Samurai (DVS1 Theory Tribute Remix) 
B2 Wreck Up 
 
Vinil 3: 
A1 Neurosis (Surgeon Remix) 
A2 The Terrors 
B1 The Fear 
B2 Dream State 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2