Skip to main content
  • wolfgang gartner
  • 6.09.2012.

Wolfgang Gartner iznosi pozadinu svega

Cjenjeni američki producent i DJ Wolfgang Gartner imao je veliku potrebu napraviti nešto najbolje do sada u svom životu, pa je odlučio objaviti best of album i nazvati ga "Back Story."

Naslovna foto

wolfgang gartner

Bilo da ste dosad negdje čuli njegovu „Wolfgang's 5th symphony“ koja je obrada Beethovenove najpoznatije pjesme ili ipak niste, best of kompilacija pod nazivom „Back Story“ izvrsno daje sliku onoga što glazba iza njegovog imena predstavlja.
wolfgang gartner back story

Back Story" je album satkan od 13 singlova koji su nastali u razdoblju od 2008. do 2010. i možete ga preslušati i kupiti ovdje.
{soundcloud}https://soundcloud.com/nemesis_bass/wolfgang-gartner-latin-fever-original-mix-1{/soundcloud}

Wolfgang Gartner 26. rujna kreće na svoju veliku turneju po Sjevernoj Americi u sklopu koje će posjetiti 22 grada i promovirati svoj nadolazeći album "Love & War" koji će biti objavljen 17. rujna za Ultra Music i kojeg najavljuje istoimeni singl teaser za novi EP.  Do tada uživajte u „best of“ kolekciji.
{youtube}hZIQsDBCIUQ{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk