180 minuta house euforije Hernan Cattanea u Poreču

Nedjelja, 07 Srpanj 2019

Argentinska house superzvijezda Hernán Cattáneo, glavno ime prve večeri Rise Up-a, opravdao je preksinoć pred tisuću rasplesanih fanova epitete koji se vezuju uz ovog autora progressive housea koji u karijeri dužoj od tri desetljeća iza sebe ima 11 albuma, 30 singlova i 50 mikseva.


Cattáneo je dojmljivim trosatnim glazbenim putovanjem, najavio najtraženiji bosanskohercegovački DJ dvojac After Affair, koji čine DJ-evi Bonjaski i Ivan Zrno.

U širokim žanrovskim okvirima omeđenim houseom, technom, discom, ali i povremenim finim melodičnim orijentalnim digresijama iz kojih se da osjetiti napajanje BH tradicijom.Opisujući svoj glazbeni smjer, jednom su prilikom kazali: "Ovo je uvijek najteže pitanje jer jednostavno ne volimo žanrovsko ograničavanje. Dark, sweet, hypnotic, twisted deep, house, disco, techno. Sve ono što pokreće tu čudnu, ludu energiju u nama i čini da se izgubimo u trenutku. Zvuk koji nosimo u sebi ima dubinu, mrak i groove, a glavna zvijezda vodilja je house muzika".

Uz Hernana Cattanea i After Affair, prvu 'underground' večer upotpunile su domaće snage Marin Biočić, Bronski, Marcelo i Life4funk, kojima nije također nedostajalo dubokih, melodičnih i progresivnih zvukova.Izvor: Glas Istre

180 minuta house euforije Hernan Cattanea u Poreču