Skip to main content
  • 2.09.2018.

David Morales obilježio kraj ljetne klupske sezone na Braču

Jedan od najatraktivnijih DJ-a ovog desetljeća David Morales za sam je kraj ove ljetne sezone održao vrhunski nastup u bračkom 585 clubu.

Piše: 


Moralesa i Hrvatsku veže dugogodišnje uzajamno poštovanje i jedna posebna energija. Nastupao je u mnogim hrvatskim klubovima i gradovima, no za nastup u najljepšem hrvatskom klubu na otvorenom ističe da mu je jedan od najdražih.

Ljetne zabave u clubu 585 ovim su partijem ispraćene na najbolji mogući način. Mnogobrojni rasplesani Bračani i njihovi gosti odali su priznanje živućoj legendi house glazbe. Jedan je od najpoznatijih DJ-a svijeta, a njegovi mixevi u suradnji s poznatim glazbenim umjetnicima kao što su Michael i Janet Jackson, Britney Spears, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai donijeli su mu planetarnu slavu. Tvorac je brojnih klupskih hitova, poznat po tome da brojne pop hitove pretvara u house remikseve, a neki od njih po prvi su puta zapalili i bolski 585 club.

Tijekom ovog ljeta u 585 clubu plesale su tisuće gostiju iz cijelog svijeta, a posljednjih dana nastupili su legendarni engleski DJ Pete Tong, Mark Knight, Black Coffee, Ivan Mastermix i mnogi drugi.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop