Skip to main content
  • 28.11.2018.

DNB Konferenca 2018. – noć veselja, pozitivne vibre i masa bassa

Metelkova noć 27. na 28. listopad je mjesto zbivanja jednog od najvećih drum and bass  partyja u regiiji pod nazivom DNB Konferenca.

Piše: 


Promotori, DJi, producenti iz Slovenije i regije jednom godišnje se nađu na sveopćem slavlju drum and bass glazbe i međusobnom druženju. Jedna magična atmosfera koja instantno ostavlja bez daha, vesela lica, smijeh i ples su prve stvari koje može zamijetiti odmah po dolasku u Metelkovu.  Ovaj put se party održavao na čak 6 floorova sa skoro 70 izvođača iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Nizozemske, UK.

Klubovi su skoro cijelu noć bili puni, a u jednom trenu su ulazi prema CH0 i Mizzartu bili obustavljeni radi količine ljudi na spomenutim floorovima. Klubovi koji su ove godine bili domaćinin su bili Gala Hala, CH0, Tiffany, Gromka, Mizzart i Monokl.

Kao gosti iz Srbije i Hrvatske za pultom u klubu Mizzart predstavili su nas Sofa Kru (SRB) i DJ FrenkyBoy (HR). Duga noć definitivno za posjetiti, ne samo kao ljubitelj Drum and bass glazbe, već i kao osoba željna dobre zabave, plesa i pozitivne i vesele atmosfere.

U iščekivanju DNB Konference 2019. želimo vam samo jedno #love, #dance & #drumandbass. Za ostale fotke posjetite našu galeriju ili DNBK page.

Piše: Dragan Franc Srdoč aka Frenkyboy iz Bass Couture kolektiva

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk