Baner

Eksplozija oduševljenja za Svjetski dan glazbe u tunelu Grič

Nedjelja, 24 Lipanj 2018

S nestrpljenjem je cijela nacija čekala taj 21. lipanj koji se ujedno slavi kao prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe, a baš ovaj 2018. će ostati upamćen po ulasku elektroničke glazbe u SDG i povratku party scene u legendarni tunel Grič.

 

HRT je u svojoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska" toga jutra oko 9.40h na pravi način najavio zbivanja u tunelu Grič gdje su se kao sugovornici pridružili u ime KS - System Divine, a u ime HGU - Zvonimir Bučević.

Mjesto na kojem je scena eksplodirala davne 1993., prošlog četvrtka je nakon čak 25 godina u dnevno-večernjem terminu bilo poprište okupljanja ljubitelja elektroničke glazbe.

Tako je program startao u 17h, a nastupali su "Ambasadori" elektroničke glazbe, zagrebačka scena i DJ-i koji traže afirmaciju, te su brojni partijaneri uživali u 5.-satnoj zabavi, a evo tko je sve vrtio za pultom:

Egzotika
Deep Emotion (Perfect Circle Crew)
Hudi & Lukaku
System Divine
Bass Couture feat FrenkyBoy, BMJ, LucyLyu
Gotex
Vazmenko


Program su realizirali Klubskascena.hr i HGU, a zanimljivo je bilo i u drugim gradovima iz kojih uskoro objavljujemo reportaže. Cijelu fotogaleriju iz tunela Grič potražite večeras, a u ponedjeljak navečer stiže i ekskluzivni aftermovie sa Svjetskog dana glazbe.


 

Eksplozija oduševljenja za Svjetski dan glazbe u tunelu Grič