Skip to main content
  • 1.11.2021.

Energična Švicarka Sonja Moonear rasplesala fascinantnu Halu

Švicarska DJ zvijezda, jedna od danas najpopularnijih, Sonja Moonear na najbolji je mogući način otvorila unutrašnji prostor zagrebačke HALE.

Piše: 

Uz strogo poštivanje epidemioloških mjera, nešto malo više od tisuću rasplesanih gostiju uvjerilo se u produkcijske elemente nove generacije. We Love Sound je ovim događajem visoko podigao ljestvicu kad je kvaliteta zvuka i zabave u pitanju.

Izvrsna produkcija u prvi je plan stavila energičan zvuk po kojem je Sonja poznata diljem svijeta, a naročito u Hrvatskoj gdje već ima velik broj obožavatelja. Uz Sonju na otvaranju We Love Sound clubbing sezone nastupili su domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke scene – Bronski, Ani i Herya.

HALA i We Love Sound kroz zimski period najavljuju nova događanja na prostoru većem od 1800 m2, koji je visine sedam metara. Obrađeno je i ugrađeno više od 400 elemenata za akustiku. Ima izvrstan sistem ventilacije i opremljen je s jednim od najboljih sound i light sistema u državi u koji su se uvjerili posjetitelji prvog partija.

“Na našu veliku radost, naravno pomno prateći epidemiološku situaciju, ove zime u Zagreb donosimo zanimljiv program kad je kvaliteta glazbenih sadržaja u pitanju. Svi posjetitelji prvog partija morali su imati EU Covid certifikat ili su se testirali na ulazu.

Posebnu pažnju u Hali posvetili smo zvuku. Vjerujem da su svi posjetitelji osjetili novu kvalitetu te da će se ponovno s veseljem vratiti na idući party!”– istaknuo je osnivač We Love Sounda, Dalibor Oliver Zjačić.

Reakcije gostiju nakon partija su izvrsne i pristižu iz cijele regije. Sve informacije o idućim događanjima možete pronaći na web stranici www.we-love-sound.com.


 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2