Skip to main content
  • 28.09.2018.

Innervisions showcase u londonskom Royal Albert Hallu

21. rujna, posebno za one koji su svoj petak odludovali s komocije kauča, berlinski golemi Innervisions sjeo je u povijesni lokalitet Royal Albert Hall-a u Londonu za amplificiranje zvuka do masivnih decibela.

Piše: 

I zato što voliš sve ono dobro, zato što je tvoja sržna osobnost plesač i slušač electronicbeats.net je na svome YouTube slivui Facebooku prenio Innervisoinsovu londonsku noć uživo. Mašine su se upalile u 18:30 po londonskom vremenu i performans je trajao dok se kazaljke nisu poljubile u ponoć, a na lineupu ovog sasvim neobično lociranog partyja našli su se sa samoga vrha probrani/e Âme Live s gostima Gudrun Gut i Matthew Herbert, Dixon b2b Âme, Henrik Schwarz & Bugge Wesseltoft u izvedbi “Scripted & Prepared Pianos”, Howling i Marcus Worgull uz intermezzo ekskluzivnog plesnog performansa koji izvodi domaća Nina Kurtela.


 

Iz Innervisions tabora stigao je i komentar kako: "Innervisions London nije nešto što se propušta. performans je nezaboravni miljokaz i za Royal Alber Hall i label, kako se moderna elektronička glazba vadi iz klubova i prebacuje na stage globalnih ikona."  Službeni slijed nastupa i uvriježenog im vremena stoji niže:

Pa se opusti, baci oko na ovo video sjećanje globalno praćenog live stream i enjoy!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2