Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Ispunio očekivanja: Preko tisuću zombija iz regije na Electric Halloween partyu

Nedjelja, 04 Studeni 2018

Najstrašniji događaj u regiji u organizaciji Moondance Festivala obilovao je maštovitim kostimima i maskama, doživjeli smo i pravi dolazak mrtvih iz kovčega koji je prenesen kroz klub do bine, a sve je to propraćeno još strašnijim acid house i acid techno zvucima!  


U klubu sa najvišim produkcijskim standardima u Hrvatskoj, iskustvo Electric Halloweena je doseglo novu dimenziju. U noći punoj zombija, vještica, vampira i drugih kreatura izašlih iz najdubljeg undergrounda otkrivene su maske i kostimi koji su se mjesecima pažljivo pripremali.Bogati line up u splitskom klubu Central otvorili su DJ-evi Edy C i Jock koji su energičnim setom zagrijali zombije za početak strašne noći. Acid i techno zvučni valovi mogli su se čuti u setu April iz Banja Luke, koja se ovom prilikom po prvi put predstavila splitskoj publici. Nakon ove dame ultra mračni set odradio je još jedan DJ iz BiH, Borgie iz Sarajeva.


 
Točno u dva sata iza ponoći, u već prepunom klubu, ogromni kovčeg prenesen je kroz klub do spektakularne bine što je označilo početak seta zvijezde večeri. Pionir hip house-a, legendardni DJ iz Chicaga, Tyree Cooper publiku je osvojio svojim classic house setom povremeno začinjen hip houseom i acid zvukovima koje je vrtio do ranih jutarnjih sati.Ali, ni tu nije bio kraj ovoj mračnoj noći jer je zadnji set bio rezerviran za domaćina večeri! Velika podrška ukazana je Peri FullHouseu aka Skeptiku, koji je odradio vrhunski vinilni acid house set iz svoje bogate kolekcije ploča. Set je propraćen brojnim aplauzima zombija koji su neumorno plesali do zore, a večer se završila uz zvuk Kinka i njegovu fenomenalnu traku Valentine's Groove.


Kombinacija vrhunskih DJ-eva, spektakularne scenografije i kostimografije, kao i jedinstvenog acid zvuka, svrstala je Electric Halloween na sam vrh događaja takvog tipa u regiji za kojeg se i ovog puta tražila karta više. Jedva čekamo naredno izdanje najvećeg i najstrašnijeg okupljanja zombija u organizaciji Moondance Festivala!