Kakva noć! Vrhunska produkcija Lovefesta i odličan Ilario Alicante

Utorak, 05 Ožujak 2019

Prvi ovogodišnji Lovefest Fire, na kome je 2. ožujka nastupio dugo očekivani talijanski DJ Ilario Alicante, premašio je sva očekivanja publike, a prema brojnim komentarima posetitelje je posebno oduševila vrlo kompleksna i do sada neprikazana produkcija, koja je posebno za ovaj događaj kreirana u suradnji sa kompanijama Skymusic i čuvenim portugalskim VJ studijom DubLab.


Ilario Alicante se po treći put predstavio Lovefest publici, a svoj dolazak u prijestonicu iskoristio je i da posjeti vječiti derbi na stadionu Rajko Mitić. U beogradskom Hangaru držao je publiku na nogama sve do jutra i prema njegovim riječima, kao i uvijek nastup pred Lovefest publikom bio je poseban.Na svom Instagram profilu Alicante je podijelio djelić atmosfere sa fanovima i napisao “Beograd, Srbija! Naježio sam se! Dugo sam iščekivao ovaj nastup. Hvala vam za energiju, vibracije i ljubav. Ovo je bila noć za pamćenje. Volim vas!”, a video je pogledalo više od 50.000 ljudi iz cijelog svijeta. Osim Ilarija, u Hangaru su nastupili i Dana Ruh, kao i DJ Mene.

Slijedeći Lovefest Fire već 16. ožujka

Lovefest je izgleda nezaustavljiv ove godine, pa će tako slijedeći Fire u Beogradu biti održan već 16. ožujka u Hangaru Luke Beograd. Na njemu će nastupiti njmački DJ-evi Dixon i Gerd Janson, a domaća podrška biće Kristijan Molnar i Nikola Vemić. Ulaznice za Lovefest Fire mogu se kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa ili naručiti putem weba Lovefest.rs. Cijena karte je 1.200 dinara, dok je cijena VIP karte 2.200 dinara i svi posetitelji mogu iskoristiti akciju 3+1, koja je u tijeku. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BELGRADE, SERBIA

Kakva noć! Vrhunska produkcija Lovefesta i odličan Ilario Alicante