Skip to main content
  • 20.02.2017.

Najveći D&B i dubstep party na svijetu!

Pred 15000 ljudi u subotu navečer je održan još jedan Rampage, festival D&B i dubstep beatova.

Piše: 


U Antwerpenu nije bilo sna!
Obožavatelji breakbeata, neuro i wub-wub zvukova imali su priliku gledati i slušati svoje najveće idole u punom sjaju. Događaj je bio rasprodan više od 6 tjedana prije početka, a posjetili su ga partijaneri iz ukupno 45 država. Šestu godinu zaredom Rampage nas nije iznevjerio, naprotiv, imena kao što su Noisia, Modestep, Murdock, Mefjus, Funcast i belgijski prodigy Eptic, zabavljali su publiku preko 10 sati u ukupno 13 različitih setova.

Noisia je na Rampageu izvela svoj poznati Outer Edges show s audio-vizualnim efektima na zaslonima od ukupno 1800 m2. Outer Edges će doživjeti svoje remix izdanje 07.04., a nagađa se, da će na albumu biti 20 remixa različitih artista.

Epticov set je bio streaman uživo:

Nestrpljivo čekamo da na Youtube ugledaju svjetlo dana i ostali setovi!

Za sve one koji žele posjetiti ovaj festival bass glazbe, idući Rampage će se održati 3. ožujka 2018., a karte kreću u prodaju krajem rujna ove godine.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk