Skip to main content
  • 16.12.2018.

Nonet drum and bass glazbenika vrtili u Zagrebu

Nakon dva mjeseca plesanja u Pločniku, Bass Couture je odlučio malo promijeniti lokaciju, atmosferu, a i pozvati mlade i talentirane goste iz Slovenije – Bass Fighters.

Piše: 


Aniline i Spencah, članovi Bass Couture crewa došli su prenijeti njihovo viđenje drum and bass glazbe u zagrebačkom klubu Klub. u Hatzovoj ulici.

Noć je počela lagano na main flooru gdje je publiku zagrijavao i nježnim tonovima liquida vozio Ryno, dok je na Tunnel Visionu odmah počeo Result. Kroz noć su se redali Minimalist, Raul B, And Rave, Ama Hai,  zatim gosti večeri Aniline i Spencah, te BC rezident BMJ kao finale večeri.

Publika je uporno pratila tempo oba floora, te je nemilosrdno plesala kako na goste večeri, tako i na naše mlade izvođače sa Tunel Visiona. Sve u svemu jedna vesela noć i ugodno druženje sa prijateljima uz dobru glazbu i pozitivnu atmosferu.

Kompletnu fotogaleriju sa partya pogledajte ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2