Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Plesni vikend od disca pa sve do techna

Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017

Donosimo najzanimljivije trenutke sa ukupno 6 partija ovoga vikenda.


Pregled započinjemo od petka s techno artiljerijom kolektiva F.O.R.M. koji su u LIVE izvedbi svoj arsenal predstavili publici zagrebačkog Depoa.


Pred 7 dana krenuo je Top DJ Room Damira Cuculića s live streamom iz njegovog stana, a nije dugo trebalo da se na šibenskoj sceni udruže aktualni DJ-i i predstave zanimljiv koncept. Photo Studio 82 je tako uživo prenosio party prošle subote iz Skippera u Šibeniku gdje su za pultom bili Marko Baljkas, Nicehell i Lawrence Klein.U Splitu se s nestrpljenjem čekao povratak već desetljećima popularnog Slovenca Valentina Kanzyania koji je svirao pod okriljem klupske večeri Cruise, našeg Mariana Mateljana i Madezha.Ivan Mastermix je prošli vikend razveselio svoju rodnu Rijeku zasviravši u klubu Tunel.Projekt Disco Lauba u prvom od četiri partija koje planiraju ove godine doveo je svjetsku ikonu disco i house zvuka - Dimitri From Paris u Zagreb. Za pultom su mu se pridružili Tomo Ricov i HrWo E. Prve dojmove je prenijela agencija Pepermint.

Izvještaj ćemo završiti s partijem YES ZA PLES koji je ugostio 7 kolektiva i 9 DJ-a na malom flooru Boogalooa. U video isječku je snimka Tvrtko b2b Herya seta. Svirali su još i Brun Dux, Martyn Dox, Branko Daloš, Mario Novak, Oberkuul, Cet, Art Lentz.