Skip to main content
  • 21.02.2018.

Prvi We Love Sound 2018. u retrovizoru aka fotke

Voliš ljude, ples, glazbu, kekse, videe mačaka, gledanje smoothieja da se miksa čak i ako ga ne pojedeš/popiješ, proljeća, ljeta, čekanje zore, kratke suknje, brk na muškarcu I? I zvuk?

Piše: 

Tada dobro nam došao jer si ovdje da zajedno bacimo oko preko ramena u prošli petak i prvi We Love Sound 2018. Držiš li oko na "Gdje, tko, kada i kako?" sada već znaš da je u gradaciji Dobar, bolji The Best, prethodni petak 16. veljače, za postvalentinovsko spuštanje s bombonijera i nježnosti ljubav preseljena za pult i da se plesalo uz jednog poznatog Nijemca. Ne, nije Alzheimer, on bi te blicnuo da se ne sjećaš, već ni više ni manje nego točno prava mjera osobe koja čini rezidenta legende berlinskog Watergate kluba. DJ, producent i sedmoj umjetnosti naklonjeni skladatelj Tobi Neumann, po drugi puta unutar WLS ljubovanja kraj zvučnika, opravdao je svoju reputaciju i sasvim je jasno kako netko uz Watergate u rezidencije upiše i Weekend i postan vlasnik Apollo studia.

Neke Marine skrivaju suze, no imenjakinje im imaju misiju razvlačenja usana u osmijeh, dok paralelno zahvalnost gledaju kao kralježnicu života i osobni label imenuje zahvalom za sve prilike, iskustva i pouke do sada, ThanQ. Mlada žena koja jednako lako pomiče domaće i internacionalne tetive i entuzijazme svjesna da je put prema gore znanje sjela u klupe i ugrabila diplomu audio inženjerke na ljubljanskom SEA institutu.

U prekrasnom plesnom procijepu od 22 do 8 ujutro u The Best Venue Hall-u ekipi se prodružio i gospodin Ljekaj. Andrea je domaće ulice 2014. zamijenio onima Berlina i posvetio svoje dane stvaranju kvalitetne glazbe.

Pa eto, u punom klubu, jednako punih srca, uz ljubav WLS-a i onu koju si donio sa sobom, protekao je još jedan petak a nova izdanja već se kuhaju pod pekom, pa kada znamo mi znat ćeš i ti. Do tada, kako bi lakše dočekao nova poglavlja, baci oko na VIDEO.
 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk