Skip to main content
  • 15.10.2018.

Veliki povratak drum and bass večeri Dirty Beatz u Zagreb

Dirty Beatz je sinoć u punom Depo klubu zaopoćeo još jednu sezonu partya u Zagrebu i sve što morate znati jest da ako niste bili, napravili ste kardinalnu grešku.

Piše: 


Preksinoć je Depo gorio i to u punom smislu riječi. Svakom sekundom samo se čekao protupožarni alarm pokrenute uzavrelom atmosferom koju su nam priredili u punom Depou kako samo to oni znaju. Nažalost radi ranijih obaveza propustili smo Leeksa i Matza, no već pri ulasku nešto opreznije svirala je Tekitoka, no odmah ubrzo preuzima prvi nastavak b2b2b serije Kodin i instantno elektrificira floor, na kojem se odjednom nije moglo stajati od ljudi, dok je Kula bacio veliki finiš u drugi dio noći, koje kulminirao izmjenama troje rezidenata.

Malo je za reći da je party bio dostojan najvećih zvijezda drum and bass scene, kako naše tako i svjetske. U nastavku smo mogli slušati ponovo Tekitoku koja otpušta kočnice i počinje doslovno gaziti ljude sa svojom vatrenom energijom, te baca plesače jedno transcendalno stanje koje se nastavlja kroz daljnji tijek noći. Nizali su se deep, dark, rolleri, jumpup, te neizostavni neurofunk kao i neki standardi po klubovima kao što su Dimension UK i Techno, pa sve preko BOU Poisona, te naravno nezaoiblaznog Feed for Speed sa samim Kodinom za kormilom.

Sve u svemu još jedna noć za pamćenje i veliki povratak drum and bass spektakla koji se naziva Dirty Beatz. Tko nije bio neka ne plače jer nakon ovog vikenda definitivno možemo očekivati još više ovakvih noći. Hvala vam Dirty Beatz nad slatkom umoru i pozitivnoj energiji.

Piše: FrenkyBoy iz Bass Couture kolektiva

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2