Skip to main content
  • 23.12.2021.

Vrhunskom glazbom i energijom BSH Events ispratio godinu zabave na novoj razini

Seb Zito rasplesao posjetitelje na partiju Season Finale

Piše: 


Vrhunskom glazbom, plesom i odgovornim druženjem BSH Events ispratio je godinu u kojoj su zabave i partiji dobili jednu sasvim novu dimenziju. Na posljednjem ovogodišnjem partiju posjetitelje su zabavljali DJ-i Seb Zito, Marcel, Aldo Morro i Pablo Panda.

Pažnju publike posebno je privukao engleski DJ Seb Zito uz čije su hitove zaplesali baš svi prisutni. Ovaj pravi rejver ima neviđenu strast prema plesnom podiju koju inteligentno koristi kako bi publiku odveo u pravu avanturu svog nastupa i zvuka.

Svoj talent između ostalog dokazao je rezidencijom u jednom od najpopularnijih engleskih glazbenih programa Fuse koji redovito gostuje u glazbenim prijestolnicama diljem svijeta, stoga ne čudi da je na zagrebačkom party-ju osvojio simpatije publike i dobio snažne povratne reakcije oduševljenja i pozitivne energije.

Posljednje ovoodišnje druženje upotpunile su domaće snage Marcel, Pablo Panda koji je ujedno i jedan od osnivača brenda BSH Events te jedan od redovnih gostiju BSH glazbenih događaja Aldo Morro.

BSH Events s organizacijom glazbenih događanja započeo je 2013. godine osluškujući želje zagrebačke publike. Od tada su organizirali više od 40 glazbenih događanja diljem Hrvatske. Njihove partije i festivale posjetilo je više od 100 tisuća rasplesanih gostiju.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2