Skip to main content
  • 28.12.2017.

Winterstory of Forestland – zimska elektronička bajka Međimurja

Forestland Festival dobio je svoj punokrvni zimski pandan. Iako su mnogi dvoumili kako će u zimi partijati u šumi, blatu i ledu, Forestland je našao rješenje i preselio u Čakovec, barem na jedan dan.

Piše: 


"Winterstory of Forestland jednodnevni je zimski program koji smo odlučili prebaciti u Čakovec i organizirati u najvećoj našoj dvorani, onoj graditeljske škole. Već duže tijekom zime radimo razne programe i osjetili smo da postoji prostora, želje i potrebe za ovim tipom zabave. S uspjehom ovog programa najveći dobitnik su Čakovec, Međimurje i općenito sjever Hrvatske", poručuju organizatori.

Od 21:00 pa sve to ranog jutra na sam Badnjak na #WSoF su dominirali zvukovi raznih elektroničkih pravaca. Od house, edm i tech house stilova pa sve do uplift trance setova pred jutro u koje su nas uveli Factor B, DjureS i Nick Karsten.

"Ovo mi je bio prvi posjet Hrvatskoj. Svirao sam na mnogo festivala, trenutno radim u Amsterdamu i predivno je bilo vidjeti ovakvu publiku i nastupati pred njima. Mogu samo zamisliti kakva je tek energija na Forestlandu u ljeti…", rekao je Australac Brendan Blatt, poznatiji kao Factor B.

Australski DJ Factor B stigao nam je iz Amsterdama gdje živi i radi posljednih godinu dana. Uz Factor B, na WSoF se predstavio premijerno i naš mladi DJ Arien, nekad poznatiji kao Z'Spin svojim novim setom i drukčijim, dinamičnim i energestkim scenskim nastupom. Festival je otvorio još jedan međimurski duo DJ Carlos&Detron, nastavio je s nastupom austrijski DJ Tomecs, pa već spomenuti Arien, Nick Karsten, Factor B, a sve je završilo tradicionalnim jutarnjim setom u produkciji DjureS koji redovito zatvara Forestland.

Točno u ponoć mrak je preuzeo dvoranu i na pozornicu je stigao AVADOX i  plesačka trupa mentorice Virne Hošnjak. Kroz 10 minuta energije, lasera i scensko vokalnog nastupa Forestland je dobio jednu novu razinu suradnje i nastupa.

"Presretna sam što smo napravili odličan nastup i suradnju sa slovenskim DJ-om i producentom AVADOXom koji je za svoj intro u set pripremio energični sound koji smo mi upotpunile sa scenskim nastupom", započela je Virna Hošnjak, voditeljica PS Korak. 

Preko 1500 posjetitelja je tako na zimskom #Winterstory of Forestland uživalo u šest vrhunskih DJ-a, a Forestland je sad upisao na kartu svijeta posjetu sa svih kontinenata osim Južne Amerike. Možda nas iznenade 2018.? Forestland se nastavlja u petak 13. srpnja, a ulaznice možete kuptii već i sad po EarlyBird cijeni na www.ticket2go.hr

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk