Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Zadar se vratio na festivalsku mapu uz Sunset festival

Utorak, 03 Kolovoz 2021

Prvi Zadar Sunset festival privukao je veliki interes publike, ali je bio ograničen na 1000 posjetitelja prema trenutnim mjerama.


Festival je ispunio sva očekivanja kako publike tako i nas u organizaciji. Mjere su poštovane prema svim preporukama i to je ono najvažnije. Već danas krećemo s planiranjem i pripremom novog izdanja za koji vjerujemo da će biti još veće i programski bogatije!” – izjavio je Drago Vukelić iz BSH Events.

Lokacija tik do instalacije Pozdrav Suncu pokazala se izvrsnom. Sam zalazak Sunca bio je dirljiv prizor, slike s ovog Festivala već danas putuju diljem svijeta kao nova glazbena razglednica Zadra. Izvrsna energija i ples dugo će ostati u sjećanju svima koji su posjetili Festival koji već danas najavljuje novo izdanje 2022. godine.

Prve večeri nastupio je rezident DC10 Andrea Oliva, Ivan Mastermix, Yakka, Pablo Panda i drugi. Talijanska techno diva Deborah de Luca opravdala je epitet glavne gošće druge večeri. Uz nju su u drugoj večeri Festivala nastupili i Andrologic, Damian Leboss i Neroa te Puff Puff-e.

„Divno smo se zabavili. Glazba je bila odlična, upoznali smo nove prijatelje iz Njemačke koje je razveselio Festival. Jako nam nedostaju ovakva događanja. Vraćamo se dogodine na ovaj divni plesni podij!“ – rekla je vesela Mare iz Zadra.

Zadar Sunset festival održao se u organizaciji BSH Events i Selected Croatia, a uz veliku podršku Turističke zajednice grada Zadra.