Skip to main content
  • pioneer
  • 4.10.2012.

Kako odabrati najbolji DJ mikser?

Ponuda DJ miksera u današnje vrijeme je toliko raširena, a vodeći se proizvođači nadmeću u današnjoj tehnologiji što jednom kupcu može otežati odabir DJ miksera za njegove potrebe.

Naslovna foto

pioneer

Prvo što trebate razlučiti pri kupnji miksera jest kojoj je vrsti DJ-a namijenjen, pri tom mislimo na DJ-e koji se dosta koriste scratch tehnologijom kao što to čine recimo hip-hop DJ-i ili je mikser namijenjen klupskom DJ-u za miksanje elektronskih stilova glazbe.

Također je potrebno među prvim karakteristikama razlučiti je li mikser za laptop ili gramofon DJ-a, želite li odaslati analogni ili digitalni zvuk. Bitno je na karakteristike miksera gledati na način da vam mogu omogućiti back up funkcije, jer je katkad upitno što ćete zateći na mjestu gdje nastupate, pogotovo zato jer sound sistem od kluba do kluba zna biti različito složen.

Koristan i detaljan vodič po rasponu cijena i rječnikom karakteristika na koje morate obratiti pozornost kada kupujete mikserrazradio je Juno Plus i zaista će vam olakšati kupovinu. Poslužite se Juno vodičem ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk