Skip to main content
  • 10.06.2017.

Uhićeni preprodavač lažne droge na Bonnaroou “radi Božji posao”!

Ljudi idu na festivale pogonjeni raznim sasvim osobnim razlozima i pobudama. Glazba, žene, droge, bijeg, fantazija bolje stvarnosti, ljubavi, druženja… no zasigurno na jednoj ruci imaš sasvim dovoljno prstiju da nabrojiš sve one koji idu s ciljem obavljanja Božjeg posla.


Kako bi dosadno, mondeno i beskrajno zamorno bilo živjeti u svijetu u kojem se ponekad ne dogodi sve što lascivno liže ušku mogućega, sve što nije konkretno  zabranjeno zakonima fizike, ali je toliko malo vjerojatno da ti ni ne pada na pamet, kako bi nepodnošljivo bilo da život ponekad ne posrami najbolje scenariste taman na highu 4 šalice kave kada već vidiš matricu.

Matricu običnog programiranja i opravdanja policijskim službenicima probio je tako na Bonnaroou uhićeni Njujorčanin s finom zalihom lažnih droga za prodaju. Ni više ni manje nego 45-godišnji, David E. Brady postao je sumnjiv policiji na lokaciji kada su primijetili da oko struka ima zavezane mnogostruke vrećice koje su sadržavale, ono što se tada činilo kao… gljive. No kako to obično kod apsurda biva, ono što vidiš samo je vrh sante cirkusa, pa je tako kod njega uz 22 vrećice "gljiva" nađeno još i 37 pilula lažne Molly, 1000 lažnih acid tripova, 20 vrećica jednako lažnog heroina i mirisni štapić koji je stiliziran da izgleda kao crni katran heroin.

Brady će biti izručen Arkansasu zbog već postojećeg naloga za uhićenjem, a u novom slučaju optužen je za dvostruko krivotvorenje kontroliranih supstanci, s jamčevinom u visini od 120 000 $. Sudsko saslušanje održat će se 11 kolovoza, dok će se Bonnaroo, nedirnut ovom opskurnosti, nastaviti dalje kroz vikend s imenima kao što su The XX, Claude VonStroke, Flume, Chance The Rapper, BADBADNOTGOOD, Skepta, a Bog može mirno spavati znajući da je micro management festivala pokriven.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2